Hur välja dejtingsida?

Hur väljer du dejtingsajt?Du har sett dem på TV, du har fått dem på Facebook, du har hört kompisar prata om dem, ja precis – annonserna för olika dejtingsajter som ber dig registrera dig på just deras sajt. Det är ingen hemlighet att du som dejtare är högvilt för dejtingsajterna, men hur väljer du egentligen rätt bland alla inkastare?

Låt oss säga att du har bestämt dig för att testa nätdejting, nu ska du bara välja var. I detta läge tror jag de flesta väljer att gå på rekommendationer från vänner och bekanta, men kanske gör du också lite research på nätet. Söker du på dejting på Google så dyker framförallt de stora dejtingsajterna upp (och många dejtingannonser), vilket kan vara en start. Du får en indikation om vilka sajter som Google anser har hög auktoritet inom det eftersökta ämnet. Det betyder i korthet att många sajter länkar till dem, de använder sig av relevanta termer, de har funnits länge och har gjort sin sökmotoroptimering väl, men det du ser i sökresultaten är inte nödvändigtvis de sajter som passar dig bäst.

Att använda så kallade jämförelsesajter för nätdejting är ofta en besvikelse

Att gå till olika så kallade jämförelsesajter för nätdejting (som denna) är ofta en besvikelse. Så här långt har vi faktiskt inte hittat något alternativ som inte är ”köpt”. Vet du något? De allra flesta visar ett litet och väldigt mossigt urval, som endast reflekterar vilka dejtingsajter som betalar bäst vid en registrering från den länkande sidan. Med bakgrund i detta tänkte vi att det vore dags att starta en jämförelseguide där singlarna själva får sätta betyget. Vi sticker inte under stol med att vi själva kan komma att använda oss av ”affiliatelänkar” där vi får betalt per klick, men vi ska försöka att inte låta våra recensioner påverkas av potentiella intäkter. Framförallt så kommer vi inte påverka betyget som våra besökare sätter på tjänsterna. Vi har just startat (våren 2015) så våra snittbetyg är lite haltande, men snart så…

 

Dejtingkollen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.