Om Dejtingkollen

Dejtingkollen logo mediumDejtingkollens syfte är att göra rent hus med alla dåliga jämförelsesajter för dejting som finns där ute. Nästan alla jämförelsesajter är ”köpta” i den meningen att de får betalt för att förmedla medlemmar till de de olika dejtingsidorna, vilket tyvärr verkar vara väldigt styrande för vilket omdöme som tjänsterna får. På Dejtingkollen är tanken att omdömet först och främst ska bestå av singlarnas egna rating.
Vi ger förvisso varje sida/sajt/app ett utlåtande, samt presenterar lite kortfakta, men det är du som singel/dejtare som ska stå för det slutliga betyget. Betygsätt de tjänster som du testat och kom gärna med kommentarer! En del av vår kortfakta är ”guesstimates” då dejtingföretagen tyvärr oftast inte vill avslöja storleken på sin affär, men vi tror att våra antaganden ofta stämmer rätt väl.
Vi vill också poängtera att vår fakta och våra recensioner är en färskvara. Kolla på datumet när sidan senast uppdaterad och undersök vad som står på den aktuella sajten/appen. Vi kan inte lämna någon garanti för att våra uppgifter stämmer. De betyg och recensioner du ser är naturligtvis också subjektiva och behöver inte alls stämma med hur du skulle uppleva en viss tjänst.
Saknar du någon sajt/app eller vill tipsa om något? Hör av dig till oss på info@dejtingkollen.se. Dejtingkollen listar dock primärt endast sidor/appar som har många svenska användare.

 

FOTNOT: Det kan förefalla som att vi ofta har en skeptisk attityd mot betaltjänster inom dejting. Det är helt sant att vi anser att många premiumsajter lurar användaren på olika sätt och att många av dessa tjänster inte är helt rumsrena. Samtidigt så förstår vi absolut att en bra tjänst förutsätter intäkter i någon form. Tycker du att en dejtingsida/app är bra så tycker vi det är helt rätt att betala. Ingen kan driva en gratistjänst i längden. Att många dejtingsidor eller dejtingappar ändå är gratis beror antingen på att de profiterar på att sälja dig (det vill säga till annonsörer) eller att de fortfarande är gratis på grund av att de ännu håller på att bygga en användarbas, vilket ofta krävs innan det går att ta betalt.

 

Kärlekens ros

Senast uppdaterat: 2 februari, 2021