Twoo

Twoo

Ditt betyg på Twoo?

Twoos totalbetyg

2.5/5 (20)

Twoos betyg per fråga:

2.65/5
2.4/5
2.45/5

TESTA TWOO

App store badgeGoogle Play

Dejtingkollens omdöme

Twoo är mer eller mindre en blåkopia av Badoo, men det är aningen mer begränsat vad man kan göra som gratismedlem. Inte särskilt stor i Sverige, men har liksom Badoo haft en virusliknande spridning globalt (bland annat genom att automatiskt mejla till alla ens vänner).

Tjänsten ger ett stökigt intryck även om designen i sig är rätt så trivsam. Den bygger på en enklare sökfunktion, kompletterat med en Tinderlik snurra för att ”Utforska” nya medlemmar. Det går även att svara på frågor för att få bra matcher presenterade. Tyvärr verkar många medlemmar vara rätt skumma, oklart om det är fejkade användare eller om det är låtsasprofiler som kommit in på andra sätt (rätt vanligt att det förekommer att sådana skapas av affiliates).

Premiummedlemmar kan kommunicera mer obehindrat och får tillgång till funktioner som att vara osynlig, kontakta medlemmar direkt från Utforska (Discover), få extra synlighet eller tillgång till diverse krims-krams.

Kortfakta Twoo

Sajt/app eller bägge? Bägge
Inloggningsalternativ E-post, Facebook
Ägare, hemvist Massive Media Match NV (ägt av Meetic/Match Group sedan 2012), Belgien
Ursprungsland, startår Belgien, 2011
Företagsnärvaro i Sverige (SE)? Nej
Omsättning i SE 2 MSEK (?)
Betalningsmodell Freemium
Reklam? Ja, för ej betalande
Användbart utan att betala? Nja
Engångsköp Ja, vissa funktioner
Månadspris vid prenumeration (som lägst) Drygt 40 SEK
Registrerade medlemmar sedan start i SE (enligt egen uppgift) Har inte responderat
Antal månatligt aktiva medlemmar i SE (vår kvalificerade gissning) 10 000
Domänranking i SE (enligt Alexa) Saknas
Appnedladdningstrend (enligt App Annie) Svagt ökande
Google Trends kurva Avtagande
Tendens (vår gissning) Neutral eller minskande, tuff nisch
Antal anmälningar hos ARN (mar 2016) 0
Antal anmälningar till Konsumentverket (sedan 2011) 2
Senast uppdaterat: 28 september, 2017

15 kommentarer

 1. Hej jag är medlem i Twoo men vill nu gå ur har försökt men vet ej om jag har lyckats ……har träffat någon vet ej heller om jag kan göra det så men ni kan kanske hjälpa mig?
  Mvh Stefan
  Ps har glömt mitt lösenord Ds

 2. Hej!
  Jag vill absolut INTE vara medlem. Hjälp mig så jag inte får meddelanden!

 3. Trodde jag fick ett meddelande från en kompis, jag vill absolut inte vara medlem i twoo, har inte loggat in eller tagit hem mappen. Ta bort allt om ni hittar något, klickade på att jag ej vill prenumera men jag har aldrig gått in, ändå får jag att jag är medlem.

 4. Hej. Hur kommer man i kontakt med dejtingsidan twoo? Vill radera mitt konto där men minns inte mailadressen jag använde! Har mailat men helt förgäves!! Hittar inga övriga kontaktuppgifter till dem någonstans! Snälla hjälp mig!!

 5. Jag har inte meddelat att jag skall fortsätta vara med i Twoo. Har fått faktura på 500- så kan väl inte göra utan att meddela mig. Jag har inte brukat detta på länge. Jag vill att ni stänger ner mitt konto med en gång och meddelar mig per post hur detta är. /Ingvor

  • Hej Ingvor!

   Rekommenderar dig att kontakta Twoo direkt. Vi är endast en jämföresetjänst för olika dejtingsajter så vi har ingen direkt koppling till Twoo.

   Mvh,
   Dejtingkollen

 6. Har på denna bokstavligt skitsida varit i ett par år nu och kan ärligt säga att denna sida heller är minsta seriös! Har sedan länge tappat räkningen som enda nöjet att anmäla/blockera 99,9% nätfiskande ”tjejer”!
  Har varit både premium som utan och ingen skillnad!
  Så spola denna sida!! Sämsta av minst 30 prövade sidor i ämnet!

 7. Svenska kvinnorna kollade aldrig min profil och svarade aldrig på meddelande. Dom enda som ”gillade” profilen var från utlandet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.