Happy Pancake

Happy Pancake

Ditt betyg på Happy Pancake?

Happy Pancakes totalbetyg

2.95/5 (51)

Happy Pancakes betyg per fråga:

2.69/5
3.08/5
3.1/5

TESTA HAPPY PANCAKE

Dejtingkollens omdöme

Happy Pancake startade 2007 har sedan dess växt till Sveriges största gratissajt. Det är inte direkt snyggt eller särskilt väl genomfört (dock blivit bättre), men här finns många medlemmar, det funkar och det är gratis. Starkt i sig! Happy Pancake delade även förstaplatsen i ett stort test av dejtingsajter som gjordes av Wiseguide 2014.

En funktion som vi nästan bara sett på Happy Pancake är att man kan se sin relation till en annan medlem, om ni besökt varandra, flörtat tidigare, samt skriva en anteckning. Kan ju vara bra för den glömska som har många dejter i luften samtidigt.

Medlemmarna är spridda över hela landet, det de har gemensamt är att de uppskattar att det är gratis. De flesta är seriösa, men möjligen gör det faktum att det är gratis att folk tenderar att vara något mindre angelägna. Happy Pancake har även en bra blogg och en dejtingpodd som tar upp intressanta dejtingämnen.

Kortfakta Happy Pancake

Sajt/app eller bägge? Endast sajt (dock mobilanpassad)
Inloggningsalternativ E-post
Ägare, hemvist Happy Pancake AB, Sverige
Ursprungsland, startår Sverige, 2007
Företagsnärvaro i Sverige (SE)? Ja
Omsättning i SE 18,1 MSEK (2015)
Betalningsmodell Gratis (annonser visas)
Reklam? Japp, en masse
Användbart utan att betala? Ja
Engångsköp Nej
Månadspris vid prenumeration (som lägst)
Registrerade medlemmar sedan start i SE (enligt egen uppgift) Har inte responderat
Antal månatligt aktiva medlemmar i SE (vår kvalificerade gissning) Drygt 100 000
Domänranking i SE (enligt Alexa) 121
Google Trends kurva Avtagande
Tendens (vår gissning) Neutral
Antal anmälningar hos ARN (mar 2016) 0
Antal anmälningar till Konsumentverket (sedan 2011) 0
Senast uppdaterat: 28 september, 2017

5 kommentarer

  1. Har lagt in en annons på denna sajt för att hitta en kvinna i min ålder (55). Vet inte vad jag gör för fel, jag ser bra ut och är allmänt trevlig, men får aldrig någon respons! Ni kvinnor som säger att vi män är oseriösa och sexfixerade, ni kan inte dra alla över en och samma kam. Det finns många seriösa män, men ni struntar i oss!

  2. Tips till killarna. Se till att ha en löjlig snygg profilbild och ljug i presentationstexten såpass möjligt som du kan.

    Det är vad kvinnorna själv gör på Happy Pancake. Ha inte dåligt samvete.

    Det handlar i slutändan om att ligga eller inte ligga, som Shakespeare själv så vackert uttryckte det.

  3. Har varit aktiv medlem på Happy pancake i snart 3 år. Har inte fått någon napp, förutom tjejer som tigger pengar. Jag ser ganska bra ut, är seriös och har inte några större krav och bilderna och presentationen är helt okej, ändå blir det inget. Ibland undrar jag om tjejerna existerar överhuvudtaget. Börjar tröttna på det.

  4. Svar till kommentarer ovan: Ni uttrycker er ungefär som att ni är ute på isen och pimplar i jakt efter ert byte.

  5. Försökt hitta en man i min ålder, 56, för en träff och eventuellt romans eller längre relation. Drabbades av 4 stycken så kallade sexdrömmare som vill använda min dyrbara tid för diskutera sina sexuella drömmar och förväntningar. Dessa vidriga sexfixerade… går aldrig till en träff IRL, utan bara pratar och tigger telefon-nr. Förstör för många andra. Sedan finns det ju några anständiga män också som inte orkar lyfta sig från soffa för att träffas IRL utan bara ” brevväxlar ” i vecka efter vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.